Foto: Terje Dokken


Bruce Springsteen og The E Street Band kommer til Norge 30. juni 2023. Det blir første gang Springsteen spiller i Norge siden 2016, hvor han spilte tre utsolgte konserter i Oslo og Trondheim for over 100.000 publikummere.

Nå er det den åpne idrettsbanen Voldsløkka i Oslo som skal huse en av verdens største artister. Martin Nielsen og Rune Lem i Live Nation, som har presentert Springsteen i Norge i alle år, lover en folkefest:

«Bruce er uten sammenligning den artisten vi som konsertarrangører får flest forespørsler om. Når vi nå kan meddele at «The Boss» kommer til Oslo neste sommer, er det første gang siden 2016 han deler scene med sitt trofaste E Street Band. Det er sjeldent vi ser en artist treffe så bredt, og vi inviterer til Oslos nye folkeplass Voldsløkka for å få plass til så mange som mulig. Dette blir årets konsert!»

Imponerende 150 millioner solgte plater over hele verden, har gjort Bruce Springsteen til en av de mest populære artister gjennom tidene. Hits som Born In The U.S.A, The River og Dancing In The Dark har gitt han over 20 Grammy-priser hittil i sin karriere. Han er også kjent som en av tidenes beste liveartister, med en av verdens største og mest lojale fanbaser.

Gleder seg til gjensyn med lojale fans!

«After six years, I’m looking forward to seeing our great and loyal fans next year. And I’m looking forward to once again sharing the stage with the legendary E Street Band. See you out there, next year — and beyond», sier Springsteen i en uttalelse.

Bruce Springsteen og The E Street Band markerer sin retur til turnelivet i 2023 med arenakonserter i USA og Europa. Dette blir de første konsertene Springsteen gjør med The E Street Band siden deres 14-måneders, verdensomspennende The River Tour, en turné som ble kåret til årets beste globale turné av både Billboard og Pollstar.

Sist de samarbeidet var i desember 2020, da de opptrådde på Saturday Night Live med liveversjoner av 2 låter fra deres nyeste studioalbum «Letters To You». Utgivelsen nådde førsteplass i elleve land, og var bandets første liveinnspilling sammen på flere tiår.

I fjor slapp Springsteen sin aldri før utgitte konsertfilm «The Legendary 1979 No Nukes Concerts», og samarbeidet med Barack Obama om boken «Renegades: Born In The USA».

E Street Bands medlemmer er:
Roy Bittan - piano, synthesizer
Nils Lofgren - gitar, vokal
Patti Scialfa - gitar, vokal
Garry Tallent - Bassgitar
Stevie Van Zandt - Gitar, vokal
Max Weinberg - trommer
Soozie Tyrell - fiolin, gitar, vokal
Jake Clemons - saksofon
Charlie Giordano - Keyboard

Billetter:
Forsalg av billetter fredag 27. mai kl. 10.00 via livenation.no.
Ordinær salgsstart mandag 30. mai kl. 10.00 hos livenation.no & ticketmaster.no,