Andy Fletcher (t.v.) spilte keyboard i Depeche Mode og var sammen med Vince Clarke, Martin Gore og Dave Gahan en av grunnleggerne da bandet ble dannet i 1980. Han har vært fast medlem siden da og spilt på alle fjorten albumene bandet har gitt ut.

Rolling Stone melder at han døde av naturlige årsaker.Depeche Mode er et britisk synthrock band. og var gjennom mesteparten av 80-tallet et av de fremste bandene innenfor new wave/new romantic-sjangeren. I 1990 fikk det sin hittil største hit, Enjoy the Silence, fra albumet Violator og etablerte seg med det som et av verdens mestselgende band. Depeche Mode har frem til i dag solgt flere enn 100 millioner plater verden over.Bandets foreløpige siste album «Spirit» kom ut i 2017. Bandet hat spilt flere konserter i Norge bl.a i Oslo, Bergen og på Quartfestivalen.

På «Spirit» samarbeidet bandet for første gang med produsent James Ford fra Simian Mobile Disco (Foals, Florance and the Machine, Arctic Monkeys) og det var oppfølgeren til bandets sukess fra 2013 «Delta Machine» som debuterte på 1. plass i tolv land.