The Brian Jonestown Massacre, med Anton Newcombe i front, er kjent for sine ville – og vilt bra – konserter. 22. februar kommer de endelig tilbake til Oslo og Rockefeller!

Helt siden starten i 1990 har et utsvevende rockeliv og endeløse skandaler dominert rullebladet deres, men satt sammen med den unike musikken de har skapt i løpet av disse årene, har de bygget seg opp en fantastisk backkatalog, og ikke minst en solid fanskare.

Bandnavnet er en hyllest til den legendariske Rolling Stones-gitaristen Brian Jones, og hans påvirkning og innflytelse. The Brian Jonestown Massacre har alltid hatt et sterkt navn i undergrunnen, og har mange knallgode album på samvittigheten, i tillegg til deres sjeldent gode rykte som liveband.

De fikk en noe uventet opptur i filmen «Dig!», som dokumenterte uvennskapet mellom Anton Newcombe og Courtney Taylor-Taylor fra The Dandy Warhols. Filmen ble en enorm suksess, og The Brian Jonestown Massacre fikk spredd musikken sin til et nytt og mye bredere publikum.

Nå er de aktuelle med singelen «The Real», og albumet Fire Doesn’t Grow On Trees er rett rundt hjørnet. Det har allerede fått 8/10 i Uncut: «Classic psych grooves on BJM’s latest».Billetter i salg via Ticketmaster fredag 10. juni kl. 11.00