Foto: Abdi Junior


Nei, nei nei! Nå har det altså skjedd, det som aldri måtte skje! Black Debbaths nye musikkvideo til singelen Age Of kørka har dessverre havnet på avveie. Dette har skjedd før og nok en gang tyder alt på at det er en utro tjener i bandet som står bak.

Bandet risikerer tap av et tosifret beløp i strømmeinntekter som følge av denne ugjerningen. "Dette er veldig leit, og slikt skal ikke skje," sier herrebladsabonnent Lars Lønning, bandets vokalist. "Dette er selvfølgelig ille for oss, men ekstra bittert er det nok for den unge og lovende gjestevokalisten vår Ivar Nicolaisen fra kristenrockebandet Silver som her endelig skulle få vise seg for et bredere publikum."

Forrige gang en Black Debbath-video havnet på avveie, viste det seg at den skyldige var bandets bassist «Bare» Egil. Denne gangen tyder alt på at det er nakenkjendisen og gitaristen Aslag Guttormsgaard i Black Debbath som har lekket videoen. Særlig fordi Guttormsen selv uttaler i en kommentar: "Jada, det stemmer! Bare gå inn på aveie.no. Der ligger den i all sin prakt."

Vi har også fått tak i en ulovlig bootleg av herligheten: