Foto: akam1k3

Oppmerksomme lyttere og følgere plukket kanskje opp at en ny Karpe-låt brått ble tilgjengelig i noen timer forrige uke, før den like brått ble borte igjen. Mange har siden lurt, spurt og etterlyst låta og nå kommer den endelig. Denne gang i en ny og enda bedre innpakning – MIKE IT SPEKTRUM.

Godbiten hadde kanskje blitt liggende en stund til, hadde det ikke vært for Karpes faste fotograf Michael Ray "Mike" Vera Cruz Angeles...

- Eyoooo hva skjer folkens? Gutta lagde en låt, de mente den var litt på tull, men den er jo helt good times. Ekte sommer vibe! Så jeg sa jeg gir den ut, hahah. De trudde ikke på meg, men jeg slapp den. Så måtte vi ta den vekk siden jeg fant en nice låt til. Og to er bedre enn én. Så ikke hat på the take down, når dere fikk double the fun! Yallavæsegooo!

S/O Alle som er i hjørnet til hverandre. La oss være snille med hverandre og bygge hverandre opp <333 seeeeesss i spektrum! Og seff s/o ragg, magg, benyoub, axxe, kongshavn, og saga som har lagd disse gemsa. Ses på hjørnet! Dere er min nummer 1 for lyfe.

– Mike


Låtene er produsert av Thomas Kongshavn og Aksel "Axxe" Carlson og "Big Papa Goat" inneholder bidrag av Jonas Benyoub.Karpes ti konserter i Oslo Spektrum nærmer seg med stormskritt. Etter å ha gjestet et knippe festivaler med en produksjon- og stemning så eksplosiv at den faktisk har gjort utslag på Richters Skala har gjengen nå flyttet inn i Oslo Spektrum og gjør de siste forberedelsene før den historiske konsertrekken starter lørdag.


VI SEES I SPEKTRUM DISSE DAGENE:
Lørdag 06. august
Torsdag 11. august
Fredag 12. august
Lørdag 13. august
Torsdag 18. august
Fredag 19. august
Lørdag 20. august
Torsdag 25. august
Fredag 26. august
Lørdag 27. august


Datoer i Spektrum:

Lørdag 06. august
Torsdag 11. august
Fredag 12. august
Lørdag 13. august
Torsdag 18. august
Fredag 19. august
Lørdag 20. august
Torsdag 25. august
Fredag 26. august
Lørdag 27. august