The Good The Bad and The Zugly på John Dee. Foto: Marius Dale

John Dee fyller 25 år i oktober 2022! Fyller du også 25 år i oktober? Da kan du og en venn komme gratis inn på et selvvalgt arrangement på John Dee i oktober.

Hva har Susanne Sundfør, Queens of the Stone Age, Robyn, Muse, Lars Winnerbäck, Veronica Maggio, Deftones, Van Morrison, Highasakite, Madrugada, Dave og Mastodon til felles? Jo, alle disse artistene og mange flere har spilt på John Dee opp gjennom årene. Faktisk har over 2.500 artister spilt på John Dee siden starten i 1997. Nå har Rockefellers lillebror vokst seg stor og bred, og feirer 25-års jubileum i oktober!

I anledning jubileet har lokalene blitt pusset opp, kapasiteten er økt og de har fått en flunkende ny logo. I tillegg er de scenetekniske fasilitetene oppgradert og tilpasset et større lokale med ny digital lydmikser og ny lyspakke. Med disse nye oppgraderingene ligger forholdene godt til rette for minst 25 nye år med drift på den legendariske klubben.

I jubileumsmåneden oktober kliner de til med blant annet eksklusiv ekstrakonsert med Skambankt, som spilte en av sine første Oslo-konserter på nettopp John Dee. I tillegg kan du oppleve Jaga Jazzist som gjør en eksklusiv klubbkonsert, rap-legenden GZA, rockerne i Trail of Dead, country-kometen Sam Outlaw og den engelske singer/songwriter-kongen Tom McRae, blant mange flere.

And You Will Know Us by the Trail of Dead...er tilbake i storform og er straks aktuelle med sitt ellevte studioalbum, XI: Bleed Here Now. Fredag 7. oktober spiller de på John Dee!Skambankt-konserten på Rockefeller 1. oktober er utsolgt for lengst. I forbindelse med John Dee sitt 25-årsjubileum spiller de en eksklusiv og intim ekstrakonsert på John Dee torsdag 20. oktober! Bandet spilte i sin tid en av sine første Oslo-konserter på nettopp John Dee. Konserten 20. oktober blir bandets aller siste i Oslo.Se komplett program her!

Dersom du også fyller 25 år i oktober 2022, kan du og en venn komme inn gratis på et selvvalgt arrangement på John Dee i oktober 2022. Send en e-post med emne: «John Dee 25 år» til post@rockefeller.no, og skriv hvilket arrangement du ønsker å komme på.

N.B.: Begrensede plasser ved utsolgt arrangement. Legitimasjon og alder vil bli sjekket av vakter i døra på arrangementet.