Arctic Monkeys, med Alex Turner i spissen, kommer med nytt album og legger ut på turné! Søndag 30. april 2023 kan fansen oppleve dem live i Oslo Spektrum.

Etter nyheten om bandets kommende album «The Car», som slippes 21. oktober, annonserer Arctic Monkeys Europaturné i april og mai 2023. De har med seg Inhaler som special guests.

Arctic Monkeys tok musikkverden med storm med sin indierock i 2005. Takket være strålende anmeldelser, jungeltelegrafen og som et av de første bandene til å nyte godt av fordelene ved sosiale medier, ble de raskt en sensasjon i Storbritannia. Albumet «Whatever People Say I Am, That's What I'm Not» ble en av de raskest selgende debutene i britisk historie, og innholdet velkjente låter som «I Bet You Look Good on the Dancefloor» og «When the Sun Goes Down».

Siden den gang har kvartetten opparbeidet seg en meget dedikert fanbase langt utover Storbritannias grensen, toppet hitlistene, spilt for utsolgte hus og vunnet flere priser. I år slapp de etterlengtet ny musikk, i form av singlene «Body Paint» og «There’d Better Be A Mirrorball». Nå er det bare å glede seg til album og konsert i Oslos storstue!Billetter i salg fredag 14. oktober kl. 10:00.