Goat slipper det etterlengtede albumet Oh Death 21. oktober. Onsdag 25. januar 2023 ser du det svenske kultbandet på Rockefeller!

Tidligere i år ble de maskerte medlemmene av den svenske voodoo-sekten Goat invitert til gudenes årlige gjestebud. I løpet av det som tilsynelatende var en fuktig aften, fikk bandet overlevert manuset til låta «Under No Nation», og ble beordret til å igjen velsigne de sulteforete folkemassene med okkult funk. Og hvis «Under No Nation» er karakteristisk, vil gudenes vilje bli gjort.

Goat er nemlig tilbake for fullt med hypnotiske rytmer, genial riffing og forheksende rim. Noe som også bekreftes av den ekstatisk dansbare «Do The Dance», som kollektivet nettopp delte med omverdenen. Dette er den andre smakebiten fra det kommende tredje albumet Oh Death som slippes 21. oktober.

Konsertene deres er uslåelige: Kledd i okkulte, hedenske kostymer og masker, tar Goat med sin djevelsk fortryllende livemaskin ut på veien på nyåret. Onsdag 25. januar kommer de til Rockefeller!Special guest: MaidaVale

Rockefeller | Onsdag 25. januar 2023.
Billetter i salg torsdag 13. oktober kl. 10.00.