Foto: Terje Dokken


Musikknyheter.no søker personer med stor interesse for musikk, elsker å gå på konserter, skriver godt og har lyst til å drive med musikkjournalistikk på fritiden.

Det vi hovedsaklig driver med er nyhetssaker om musikk, anmelde nye album, anmelde konserter og festivaler, samt reportasjer og gjøre intervjuer med alt fra norske artister til internasjonale stjerner.

Vi ønsker blant annet å anmelde enda flere konserter og festivaler over hele landet nå som både norske og internasjonale artister er tilbake på turnè. Vi har tilgang på presseakkreditering til de fleste konsertene og festivalene i Norge.

Vi ser også etter flere fotografer som har erfaring fra konserter og festivaler.

Fortell litt om deg selv, din musikkinteresse, hva du liker og hva du hører på akkurat nå. Til søknaden håper vi at du også kan skrive to nyhetssaker du mener passer på Musikknyheter.no. Vil også gjerne at du lister opp dine tre beste låter og album fra i år og hva du kunne tenkt deg å bidra med.

Arbeidet er ikke lønnet, men lærerikt og gøy! Og et veldig bra sted å begynne om du vil jobbe journalistikk eller musikk i fremtiden. Flere av våre skribenter har gått videre til jobber i b.la. NRK, P3, VG og Dagbladet, og ikke minst til jobber i musikkbransjen. Men de fleste av oss har studier eller andre jobber ved siden av.

Hos oss velger skribenter og anmeldere selv med hva, hvor mye og hvor ofte du vil bidra.

Kunne dette være noe for deg? Send en mail til: post(@)musikknyheter.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!