For første gang samler bandet nå det de selv ser som essensen av sin musikalske produksjon med 21 låter på dobbel vinyl.

– Det er flere relevante grunner til at vi gir ut vår Greatest Hits nå. Dette er de viktigste låtene for bandet, satt sammen på en meget forseggjort dobbel LP med hundrevis av gamle bilder satt sammen fra gamle dager.

Albumet er trykket på T-Time Vinyl Plant i Stavanger, remastret og låter enda bedre enn noen andre tidligere versjoner. Vinyl er et veldig fint format som mange musikkelskere sverger til. Etter «Hjerteknuser" ble oppdaget av over 300 000 nye ungdommer via TikTok i høst, så er denne Greatest Hits samlingen et godt valg når de skal sette seg inn i de andre, beste og mest relevante låtene til Kaizers Orchestra, i følge oss i Kaizers Orchestra, sier vokalist Janove Ottesen.

«Alt me fire ner i sjaktå av gull og grønn smaragd»
Linjen fra «Bøn fra helvete» fra 2001 oppsummerer egentlig Kaizers Orchestras katalog ganske bra: her er mye gull og én smaragd!

«Hjerteknuser» har vært bandets mest populære sang siden den kom ut i 2010, og i september 2022 klarte den kunststykket å klatre helt opp til andre plass på Spotifys liste over de mest spillte sangene i Norge etter å ha blitt omfavnet av en ny generasjon via TikTok.

For noen er «Hjerteknuser» deres første møte med Kaizers Orchestra, for andre er den sangen kun en del av en ellers supersolid katalog på åtte studioalbum utgitt mellom 2001 - 2012.

Gjennom disse 21 sangene får du et komprimert, men likevel bredt bilde av Kaizers mangefasetterte og karismatiske musikalske univers. Det beste fra 11 år med Kaizer-rock.

Vinylen gis ut av Petroleum Records og kan forhåndsbestilles fra forhandlere i dag fra kl. 11:11 og gis ut 25. november.


Tracklist :

Side A

1 KGB

2 Kontroll på Kontinentet

3 Tusen Dråper Regn

4 Hjerteknuser

5 En For Orgelet, En For Meg

6 Bøn Fra Helvete

Side B

7 Diamant Til Kull

8 Ompa Til Du Dør

9 Maestro

10 Sigøynerblod

11 Dieter Meyers Inst.

Side C

12 Aldri Vodka, Violeta

13 Djevelens Orkester

14 Knekker Deg Til Sist

15 170

16 Resistansen

Side D

17 Evig Pint

18 Begravelsespolka

19 Drøm Videre, Violeta

20 Siste Dans

21 Die Polizei