Michelle Ullestad. Foto: Oddbjørn Steffensen

Phoenix, The Cardigans og Michelle Ullestad spiller i Sofienbergparken neste sommer!

Programmet for Piknik i Parken 2023 begynner å ta form, og i dag kom ukens andre slipp. The 1975 får selskap av de franske popgeniene i Phoenix, de svenske popheltene i The Cardigans, samt det norske stjerneskuddet Michelle Ullestad.

Phoenix er aktuelle med sitt rykende ferske syvende album, Alpha Zulu. På albumet finner vi umiddelbare favoritter som «Identical» og «Not Tonight», som legger seg inn i en lang rekke klassikere fra det franske bandet. Det ligger med andre ord an til en hitparade i Sofienbergparken neste sommer. Cue vill hoppedansing under «1901»!

The Cardigans ble verdensstjerner over natten da «Lovefool» ble brukt i Romeo & Juliet på midten av 90-tallet, og har siden gitt oss mengder med klassikere. Nå ryktes det til og med at de er tilbake i studio, og med det kanskje vi kan forvente oss ny musikk for første gang siden 2005? Uansett har de en katalog laget av gull, så topp stemning blir det!

I løpet av det siste året har Michelle Ullestad vært et navn det har vært vanskelig å ikke legge merke til. Hun slapp sin debut-EP, «Sol», tidligere i år, og ble nylig kåret til Årets Urørt - en pris blant andre Girl in Red, Arif, Ida Maria og Cezinando har mottatt før henne.