Det er Norsk Countrytreff på Breim som annonserer under sitt første artistslipp for 2023 at de har fått Josh Turner som headliner.

Josh Turner har gitt ut plater siden 2003, og slo for alvor gjennom i 2006 med albumet Your Man som gikk rett inn på andreplass på Billboard 200, noe som er en sjeldenhet for en country-artist. Albumet avstedkom også to stor hits i form av tittelkuttet og låten Would You Go With Me.

Turner gjorde seg bemerket allerede i 2003 da han på det sangomsuste konsertradioprogrammet Grand Ole Opry framførte Long Black Train. I 2007 ble han som den yngste mannlige artisten noensinne invitert til å være fast medlem i radioprogrammet, som har gått sammenhengende siden 1925.

Samtlige av LP-ene, og de fleste av singlene, Turner har gitt ut siden 2007 har vært på topp på Billboards country-liste, og har også gjort det veldig bra på Billboard 200. Han er høyt ansett som en stor artist på country-scenen, både i USA og andre land. I 2013 framførte Idol-deltakeren Steffen Jakobsen sin versjon av Your Man, og dette ble kåret til årets Idol-øyeblikk det året.

Norsk Countrytreff har sidan starten i 1995 hatt en lang rekke store artister! Charley Pride, Vince Gill, Emmylou Harris, Tanya Tucker, Don Williams, Bobby Bare, Marty Stuart og Ricky Skaggs er bare noen av de som har stått og sunget i storslått natur på Breim.

Neste års festival går av stabelen i 12. - 16. juli.