Den fjerde nydelige singelen fra Rick Grove, har fått tittelen «Thankful», og slippes 16. februar. Men du hører den allerede i dag her på Musikknyheter.no!

Rick Grove kom høyt på vår årlige liste over de mest lovende norske debutantene. Se topp 10 her!

Ifølge artisten, er dette en låt som bortimot skrev seg selv: «Thankful falt i fanget mitt da jeg trodde jeg var ferdig med å skrive om hjertesorg. Det viste seg å bli en elegant avslutning på historiene som ble fortalt i de tidligere utgitte låtene som «Gun» og «Reasons».

Etter å ha vært gitarist i mange norske band, har Rick Grove endelig rustet opp sitt eget soloprosjekt, med baklommene fulle av låter, et følsomt hjerte og ingenting å tape. Musikken fant veien til Mikhael Paskalev, som sporenstreks signerte artisten til sitt eget label Braveheart. Sammen har Paskalev og Grove skissert og spilt inn det som blir Groves debutalbum, som kommer i mars.

«Å jobbe med Grove er en glede. Låtene ender alltid opp som hippe men tidløse, knotete men silkete, pick up truck men el-sykkel og hjerteknuste men carefree. Akkurat som mannen selv», sier Mikhael Paskalev.

«Thankful» er en nedstrippet, nydelig låt fra den kommende plata som gir deg assosiasjoner til Artur Russel, Big Thief og Cass McCombs.