Foto: Terje Dokken

Kygo har gitt ut en remiks av Paul McCartney og Michael Jacksons hit Say Say Say. Låten ble opprinnelig utgitt i oktober 1983 som første single fra McCartneys album Pipes of Peace. Sangen ble produsert av Beatles-produsent George Martin og ble spilt inn under produksjonen av McCartneys Tug of War fra 1982. Dette var omtrent et år før utgivelsen av The Girl Is Mine, duoens første duett fra Jacksons album Thriller, som er verdens mest solgte album noensinne.

Say Say Say var Jacksons syvende topp-ti-hit i løpet av et og samme kalenderår. Den var nummer én i USA (hans sjette nummer én der), Canada, Norge, Sverige og flere andre land.

Kygo sier i pressemeldingen: - Jeg er beæret over å jobbe med en sang som ble laget av to av tidenes største musikalske legender. Paul McCartney og Michael Jackson har betydd så mye for meg som artist, og jeg har hørt på musikken deres siden jeg var liten. Det har vært en drøm for meg å jobbe med disse ikoniske artistene, og håper alle liker sangen like mye som jeg gjør.

Kygos remiks har mildt sagt fått blandet mottagelse. I Norge har VG gitt den terningkast to, mens Musikkavisa Puls var litt mildere i sin dom.

Døm selv:


Se bildene fra da Kygo spilte på Ullevål stadion i 2022: