Foto: Oddbjørn Steffensen fra Bergenfest

Musikknyheter.no ser etter deg som har stor interesse for musikk, elsker å gå på konserter og festivaler, skriver godt og har lyst til å drive med musikkjournalistikk på fritiden.

Det vi hovedsaklig driver med er nyhetssaker om musikk, anmelder nye album, konserter og festivaler, samt reportasjer og gjøre intervjuer med alt fra norske artister til internasjonale stjerner.

Vi ønsker blant annet å dekke enda flere konserter og festivaler over hele Norge. Vi har tilgang på presseakkreditering til de fleste konsertene og festivalene i Norge.

Fortell litt om deg selv, din musikkinteresse, hva du liker og hva du hører på akkurat nå. Til søknaden håper vi at du også kan skrive to nyhetssaker eller en anmeldelse du mener passer på Musikknyheter.no. Vil også gjerne at du lister opp dine tre beste låter og album fra i år og hva du kunne tenkt deg å bidra med.

Arbeidet er ikke lønnet, men lærerikt og gøy! Og et veldig bra sted å begynne om du vil jobbe journalistikk eller musikk i fremtiden. Flere av våre skribenter har gått videre til jobber i b.la. NRK, P3, VG og Dagbladet, og ikke minst til jobber i musikkbransjen. Men de fleste av oss har studier eller andre jobber ved siden av.

Hos oss velger skribenter og anmeldere selv med hva, hvor mye og hvor ofte du vil bidra.

Kunne dette være noe for deg? Send en mail til: post(@)musikknyheter.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!