Motorpsycho har annonsert nytt album. Men der de i en lengre periode har laget store episke verk av progrock, har de denne gangen tonet det ned. De lover et kort, intimt og akustisk basert album i popformat. Albumet inneholder hele ti sanger og det har fått tittelen Yay!. Utgivelsen er 16. juni på Stickman Records, mens det i Skandinavia & Storbritannia kommer ut på Motorpsychos eget selskap, Det Nordenfjeldske Grammofonselskab.

- Motorpsycho har alltid handlet om balansen mellom hardt og mykt, elektrisk og akustisk, stort og smått, lys og skygge, skriver bandet i en pressemelding om utgvielsen.

- Og nå var tiden inne for noe lettere og mer delikat for å balansere mot tungvekten fra tidligere, mer episke verk (N.O.X., The Crucible og Chariot Of The Gods). Dette er også et album som er relativt lett for ørene, og som faktisk fungerer veldig bra med en kopp te rundt middagstider. Yay! ble produsert av Reine Fiske og Lars Fredrik Swahn (Dungen, Melody's Echo Chamber, The Amazing m/fl). Og produksjonsarbeidet deres gir albumet en søt svensk psykedelisk kant og en elektrisk stemning som løfter den ut av den ofte fastlåste singer/songwriter-sjangeren. Samtidig holdes intimiteten intakt.

Forsalget av albumet starter 5. mai og da kommer også første single, Patterns. Motorpsycho spiller på Rockefeller i Oslo lørdag 9. september.

Yay! inneholder følgende låter:
01. Cold & Bored
02. Sentinels
03. Patterns
04. Dank State
05. W.C.A.
06. Real Again (Norway shrugs and stays at home)
07. Loch Meaninglessness & the Mull of Dull
08. Hotel Daedalus
09. Scaredcrow
10. The Rapture