Den gode Pstemninga er garantert når festivalen endelig kan ønske scene tre velkommen tilbake til Marinen med syv utvalgte artister de har stor tro på!

- Vi er veldig fornøyde med å ha fått på plass en ekstra scene i år. Det å kunne tilby publikum alternativer og muligheten til å bli kjent med sitt nye favorittband er selve essensen for Pstereo som festival sier bookingansvarlig i Pstereo Kim Aasli.

Teltscenen vil ha en kapasitet på 600 publikummere.

- Dette er et utvalg artister vi har håndplukket etter å ha oppsøkt og opplevd dem live på festivaler som Bylarm, Trondheim Calling og Eurosonic. Det skal ikke forundre oss om de blir å se med størst skrift på plakaten i årene framover, sier Aasli.

Dette er artistene:

Ask Carol
Hele veien fra vakre Auma i Hedmark til Trondheim sentrum strømmer det ren og mørk indie-grunge fra duoen Ask Carol! Med to gitarer, trommer, synth og looping leverer duoen en sound som til tider låter større enn et 7-manns orkester.

Whammyboy
Å oppleve Whammyboy live er en opplevelse vi unner ALLE. Det psykedeliske lydbildet og sammensmeltningen av synthbasert EDM kan sammenlignes med Tame Impala, og skaper en kanonstemning som er til å ta og føle på. Med live-opptredener like quirky, fengende og sprudlende som musikken hans er, er det bare å glede seg, dette blir show!

Murder Maids
Med det heidundrende, eksplosive albumet «Knives Out» blåste Murder Maids anmeldere og
publikum av banen, og nå er de klare for å gønne på på Marinen! Med en unik sammensmeltning av ulike musikalske personligheter er Murder Maids allerede i ferd med å skrive norsk Rockehistorie, og det neste kapittelet skal skrives på Pstereo.

Nelly Moar
Med et helt unikt uttrykk og en silkemyk stemme setter Nelly Moar fyr på sjangeren RnB. Med en spellemannsnominert EP full av fengende godlåter som får en til å hige etter mer, er Nelly Moar kommet for å bli. Låtene «More» og «Pussyboy» ble listet på P3, og i februar 2023 ble mektige «In my head» sluppet.

Hypermass
Hvilepuls og sjelero er ikke på programmet når disse karene fra dundrer rett inn på Trøndelags stolte metalscene. Med sitt første fulle album «Empyrean» blåser Hypermass sokkene av både musikk-kjennere, musikkentusiaster og mannen i gata. Inspirert av band som Revocation, Lamb of God og Sylosis, og med Adam «Nolly» Getgood i ryggen, leveres en stilstudie innenfor kompromissløs metal. Stavanger aftenblad klinte til med terningkast 6 og sitatet "Takk for Karsken, det lukter svidd i bartebyen"

Hey Gloria
Undergrunnsfenomenet Hey Gloria dukket opp fra intet med radiofavoritten "Jag vill ha dig" i 2018. Det er lett å drømme seg bort i Hey Glorias hjertevarme og sjarmskakke musikk, men la deg ikke lure; de kommer til å ta publikum med på en rebelsk reise mellom sylskarpe tanker og opprivende følelser. Med elementer av alternativ, psykedelisk rock og postpunk er dette et musikalsk eventyr du absolutt ikke vil gå glipp av.

O. (UK)
Den britiske duoen O. består av Tash Keary på trommer og Joe Henwood på baryton sax. O. har på kort tid gjort seg særs bemerket i England og ble håndplukket som support for Balck Midi på deres Europaturné. Debutsingelen OGO ble ukas låt på BBC 6 og ble utsolgt i butikk straks etter slipp. Dette er en konsert du vil snakke om lenge etter at sensommeren bare er et fjernt minne.