Foto: Aleksander Espelid

Gjennom fire kvelder i oktober skal våre favorittsvensker i bob hund ta med seg publikum gjennom sitt merkverdige musikalske univers i kronologisk rekkefølge fra 90-tallet og frem til i dag. Og hvilken tur de ber oss ut på!

På 90-tallet fikk bob hund publikum over hele Skandinavia til å sperre øynene opp for deres vindskeive og hyperenergiske scenesjarm, og har etterlatt seg et seiglivet rykte som et av de mest legendariske konsertbandene i Skandinavisk rockehistorie. 32 år etter er gjengen fremdeles merksnodige og virile, og det er duket for et knippe nye kvelder for historiebøkene, spekket med hits fra en bandkarriere helt utenom det vanlige.bob hund består av Thomas Öberg, Johnny Essing, Conny Nimmersjö, Mats Hellquist, Jonas Jonasson og Christian Gabel. Seks individer som ikke passer inn, men som passer sammen. De skaper musikk der virkeligheten gjenspeiles i all sin vakre skjevhet, og de gjør det sammen.

Etter konsertdebuten på begynnelsen av 90-tallet, spredte ryktet om bob hunds energiske konserter og eksentriske sanger seg raskt. Siden den gang har bandet hatt en sentral plass på den nordiske rockescenen, og etter 32 år slipper de i 9. juni det som blir deres 13. album.

Fra 25. oktober til 28. oktober flytter Bob Hund inn på Blå. Det finnes både enkeltbilletter, 2-, 3- og 4-dagers pass.