Foto: Pressebilde


Martine Håland aka MAIH er en artist og låtskriver fra Dale i Sunnfjord.

Etter endt skolegang på musikkskolen LIMPI på Lillehammer, flyttet hun til Oslo hvor hun signerte med Stadion Records (Simon Bergseth og Eirik Tirelli). I november i fjor slapp hun Let Him Let Me Go, som etter kort tid ble anbefalt av P3 Urørt og listet på Urørt-lista. Tidlig i år ble hun også nominert til Luttprisen - årets nykommer fra Sogn og Fjordane.

I februar i år kom The Movie of Us som siden har vært listet på både Urørtlista og C-lista til P3. Låten har også fått god mottakelse på Scandipop som beskriver den som "en melodisk perfekt poplåt" og Alfitude som spår at "MAIH er på vei til å bli blant Norges neste store poptalenter".

Nå slippes You Don´t Know Me Anymore - hennes tredje singel fra den kommende debut-EP’en.- Jeg skrev You Don´t Know Me Anymore sammen med produsent og låtskriver Truls Rokicki da jeg gikk på LIMPI i fjor. Jeg hadde akkurat begynt å finne tilbake til meg selv igjen etter å ha gått gjennom et veldig vondt brudd, og låten ble på mange måter min egen "heartbreak anthem" hvis det er lov å si. Den handler om å finne seg selv igjen, og å føle på at det er styrkende å kjenne på at man er i endring som person. Dette er definitivt min favoritt live-låt, sier MAIH til Musikknyheter.no.

Debut-EP’en til MAIH slippes i september.