Etter et år med enorme tap, selvransakelse og bittersøte minner, er Foo Fighters tilbake med albumet But Here We Are, ute 2. juni via Roswell Records/RCA Records. Første singelen «Rescued» er allerede ute.

But Here We Are er et brutalt ærlig og emosjonelt svar på alt Foo Fighters har gått igjennom det siste året. Albumet er et vitnesbyrd om musikkens, vennskapets og familiens helbredende krefter. Modig, skadet og åpen, starter albumet med den nylig utgitte singelen «Rescued», den første av ti låter som spenner om raseri og sorg til ro og aksept, og alt der imellom.

Foo Fighters har også avslørt sin nye trommeslager etter Taylor Hawkins. Valget falt på den erfarne studio-musikeren Josh Freese.

Freese har opparbeidet seg en lang og imponerende CV i løpet av sin karriere over tre tiår. Den 50 år gamle trommeslageren har vært medlem av Devo siden 1996 og Vandals siden 1989. Han har også turnert med Offspring, Guns N' Roses, Danny Elfman, Weezer, Sting, Paramore, Nine Inch Nails og 100 Gecs.

Bandet avslørte nyheten på søndag i en direktesending med tittelen Foo Fighters: Preparing Music for Concerts, som lovet "noen overraskelser". Slik annonserte bandet sin nye trommis - ganske morsom!Her er hele konserten:Albumet «But Here We Are» er produsert av Greg Kurstin og Foo Fighters, og er i nesten like stor grad det ellevte Foo Fighters-albumet som det er det første kapittelet i bandets nye liv. Med et lydbilde som får frem naiviteten til Foo Fighters' debutalbum fra 1995, og flere tiår med modenhet og dybde, er But Here We Are lyden av brødre som finner tilflukt i musikken som brakte dem sammen for 28 år siden. Dette var en terapeutisk prosess så vel som en videreføring av livet, skal bandet ha uttalt.

Track list:

Rescued
Under You
Hearing Voices
But Here We Are
The Glass
Nothing At All
Show Me How
Beyond Me
The Teacher
Rest