Foto: Derek Bremner


World Domination er tredje singel ut og tittelsporet fra Blood Commands kommende studioalbum, som blir deres femte i rekken.

Låten er inspirert av 90-tallets RnB-sanger og moderne hiphop mikset med bandets signatur Deathpop-estetikk. World Domination er enda en "loser-anthem" Blood Command er så kjent og elsket for. Teksten handler om å aldri være god nok for personen en drømmer om.

Det nye albumet slippes 29. september og består av 20 låter som berører alle retninger Blood Command noensinne har vendt nesen mot.

Bandet synger fortsatt om ulykkelig kjærlighet, troens kraft, hvor mørk avgrunnen kan være og det å aldri gi opp å prøve å klatre ut av hullet. Blood Command har en tilhengergruppe ved navn «The Awake team» som er stadig voksende og bandet har ikke tenkt til å stoppe før de har nådd totalt verdensherredømme. Hold et øye åpent for lilla likkleder, tre striper og svarte og hvite joggesko.

World Domination er produsert av Yngve Andersen, innspillingstekniker og mikser er Simon Jackman. Mastret av Dag Erik Nygaard. Artwork av Robert Høyem. Albumet er spilt inn på the Ranch, Southampton og Space Kraft i Bergen.

Sjekk ut låten og den rykende ferske musikkvideoen her: