Foto: Ida Fiskaa

Det er ikke lenge før Moyka slipper sitt etterlengtede andrealbum Music, Cars & Heartbreak. I mellomtiden er hun nå aktuell med sin tredje singel, Don’t Turn Around som er en hyllest til sommer og frigjørelse.

Don’t Turn Around tar Moyka et oppgjør med sine egne, dårlige avgjørelser. Det kan være fristende å gå tilbake tilbake til noen som ikke er bra for deg for å ikke være alene. Kjærligheten kan være intens, og ta slutt like raskt som den startet.

En slik kjærlighetsaffære kan være destruktiv - og Moyka er her for å minne deg på at du ikke må gjøre den samme feilen denne sommeren. Husk hva som skjedde sist gang. Valget er ditt. Skal dette bli DIN sommer?

Dansegulvet kaller. Moyka har med sine tre nyeste singler økt dansefaktoren flere hakk. Bassen og synth smelter sammen i en uimotståelig, sprudlende cocktail som nytes like godt edru som beruset.

Om du trenger en låt som plukker deg opp blir din “hot girl summer”-anthem for sommeren 2023 - se ikke lenger.

I sommer finner du henne på festivalscener hos Sup og Stup i Lillesand, Øyanatt i Oslo, Pride i Stavanger (Skeivå), og Montreux Jazz Festival i Sveits. Med helt ferske låter i ermet, er hun klar for å trollbinde publikum og introdusere dem til denne æraen av det musikalske universet sitt.