Den norske singer-songwriteren Susanna fortsetter å utforske fascinasjonen for poesien og personaen til Charles Baudelaire med et nytt album - der hennes særegne tolkninger av den franske bohempoetens tekster skaleres opp til orkesterstørrelse.

På «Baudelaire & Orchestra» får Susanna selskap av det alltid like fremoverlente Kringkastingsorkesteret. KORK er kjent for sin progressive tilnærming, allsidighet og vilje til å gå løs på utfordrende samtidsmusikk av alle typer. Musikken er arrangert av Jarle G. Storløkken, med bidrag fra den nyskapende komponisten Jan Martin Smørdal, mottager av Nordheimprisen i 2022.

«Obsession» er første single fra albumet ‘Baudelaire & Orchestra’ - Susanna Wallumrøds orkesterdebut innspilt sammen med Kringkastingsorkesteret, under ledelse av dirigent Christian Eggen.

“Dette er et helt utsøkt arrangement av min musikk og Baudelaire sitt dikt Obsession, laget av Jarle G.Storløkken. Det var en drøm å få synge med Kringkastingsorkesteret; de teksturene og klangene var akkurat det jeg ønsket meg for sangene mine” sier Susanna.