Foto: Anna Kova

Etter positiv mottakelse på hennes siste singel Balanse, er Maylen Rusti nå aktuell med Forglemmegei - en dansbar låt som handler om et forhold man håper vil vare for alltid.

Du kan høre den her.

Rustis klare stemme glir godt inn blant den funky bass-og trommerytmen, og skaper et hook som setter seg på hjernen. Hun gir oss følelsen av å være bekymringsløs, fri og eventyrlysten, de samme musikalske feelgood-følelsene som i en Veronica Maggio-låt.

Forglemmegei er en låt til min fremtidige ene, til min «ride-or-die». Jeg liker å ta sjanser, og stiller meg gjerne åpen og sårbar, for man har ofte mye å vinne og lite å tape”, forteller Rusti.Rusti er oppvokst i Bergen, Vestlandets, indierocken og regnets hovedstad, og dette har vært med på å forme henne som artist. Inspirert av musikkmiljøet der, begynte hun i ung alder å skrive egne låter. Oppdagelsen av musikken til Kings of Convenience, Ephemera og Sondre Lerche inspirerte henne til å starte med egen musikk.

“Denne låten skrev jeg på piano hjemme i leiligheten min på Bøler, men det var først når jeg tok den med i studio, og vi byttet pianoet med en enkel tromme-og bass-groove, at jeg følte låten skikkelig kom til liv. Jeg så for meg at jeg gikk rundt i Oslos gater i marsjtempo og sang og danset - og jeg har alltid elsket tanken om at livet er en musikal.”

Sangen er skrevet av Maylen Rusti, og produsert av Henrik Hilmersen.

Hun slipper videoen til Forglemmegei i august.