Foto: Sjur Pollen

Whammyboy kickstarter høsten med låten «Chop-It» som slippes via GEMS i dag. Hans fjerde singel denne våren, og siste før hans debut EP «Space Pop Vol.I» kommer fredag 8.september.

«Chop It» handler om det å ikke være tilstede på forskjellige måter, som det å bekymre seg om hva andre synes, eller hva som skjer i fremtiden. Og det å forsvinne inn i telefonen og ikke nyte øyeblikket. Budskapet er at man må bare oppleve øyeblikket når det skjer, siden før man vet ordet av det så er det borte!

«Chop-It» kommer av produksjonsteknikk inspirert av Daft Punk med å «choppe» lyder, men med sitt eget «Whammyboy-preg». Med denne låten får Whammyboy virkelig vist sin lekne side.

— Jeg valgte å kalle den «Chop It» på grunn av produksjonen jeg lagde. Det er basert på å kutte opp lyder som gitaren min og vokal og så videre, også «choppe» lydene. Jeg var i utgangspunktet inspirert av Daft Punk akkurat i det jeg begynte, med låta deres «Face To Face». Det er mer teknikken de brukte, enn selve viben av låta som var inspirasjonen. Men sluttresultatet på «Chop It» ble ganske langt ifra Daft Punk, forteller Noah til Musikknyheter.no

Låta har også fått en musikkvideo som du ser først her hos oss:Whammyboy er et navn å følge med på som artist og produsent, og har allerede høstet store lovord både her hjemme og internasjonalt. I juni ble singelen hans «Heart» ukens låt «Future Artist» på BBC Radio1, og alle singlene «Ocean», Heart» og «Goosebumps" har blitt listet på nasjonal radio. Whammyboy viser ingen tegn til å stoppe med å prøve å gjøre 2023 til året Space Pop topper alles feelgood spillelister.