Den nye EPen, som har fått tittelen Dinner Alone, kommer bare ett år etter den kritikerroste album-debuten. Og nå er enda en fullengder på vei.

Arny Margret byr på varmende, stemningsfulle toner på Dinner Alone. Fire nydelige låter som garantert funker som perfekt tonefølge til stemningsfulle høstkvelder.

Dinner Alone byr Arny på en litt annen side av seg selv enn det vi har hørt tidligere. Ikke minst på den rørende vakre tittellåta, der up and coming Arny for første gang trakterer piano som eneste intrumentale følge til sin egen stemme. Produsent er ingen ringere enn Guðmundur Kristinn Jónsson (den som vet den vet).

Utgivelsen er bare en av mange kreative milepæler i løpet av utrolig kort tid for den unge artisten. Etter at hun ga ut det første albumet sitt i fjor, har hun rukket å turnere sammen med blant andre Ásgeir, varmet opp for Wilco, gjennomført sin egen soloturné, og gitt ut en duett med Júníus Meyvant.

Og nå er hun altså ute med ny EP, uten at det stopper med det. Et nytt album er nemlig på vei, og i november spiller hun med fullt band på en av de største scene på Iceland Airwaves.

Musikknyheter har nylig tatt en god prat med Arny om EP, nytt album, fortid og framtid. Intervjuet blir publisert første helga i oktober, men kort gjerne ned ventetida med å lytte til Dinner Alone på den streamingplattformen du liker aller best.

Og når du først har vært såpass interessert at du har kommet helt nederst i denne artikkelen, skal du jammen få en liten gave som takk for at du leste også. Vær så god! Her kommer en liten musikalsk gave fra oss til deg: videopremieren på tittellåta.

Nyt!