Foto: Tord Litleskare

Den oppmerksomme fan har rukket å oppleve LP to ganger i Norge allerede; i Drammen i 2022, og nå i sommer på Loaded på Kontraskjæret. Billettene fløy av gårde, og nå er LP tilbake med sin hittil største konsert på norsk jord – i Oslo Spektrum søndag 25. februar 2024.

Med kraftfull vokal, en attitude som sprenger sjangernormene og en skarp penn som er like god på å skildre de store følelsene som på å gi oss svevende pop-hooks, har LP blitt en av de mest folkekjære singer-songwriterne i sin generasjon.

Vi tok en prat med LP under årets Loaded. Les intervjuet her

LP, eller Laura Pergolizzi som hen egentlig heter, har for lengst plassert seg i milliardklassen hva gjelder streams, og helt siden debutalbumet fra 2014 har hen skapt et helt eget univers hvor alle følelsene er lov – og det er ektefølt.

LP fikk sitt gjennombrudd i 2016 med monsterhiten «Lost On You»; en låt som har vært med på å forme en superspennende karriere og et umiskjennelig sound. Ikke rart hen også er en hyppig brukt låtskriver også for andre artister, noe som blant annet har ført til store hits med giganavn som Rihanna, Cher, Celine Dion, Christina Aguilera og Backstreet Boys.Med sitt nye album Love Lines (ute 29. september) vil LP utvilsomt styrke sitt bånd til fansen, og som hen selv sier «I’m trying to reach out to more people all the time. (...) To make pepole feel good for even three minutes of a song».

Billettsalget starter fredag 6. oktober kl. 10:00 via Eventim.no.