Julekvelden kom tidlig for fansen til Ásgeir i år. Jubileumsutgaven er nemlig gitt ut på intet mindre enn dobbelt vinyl med bonusspor, inkludert en ikke tidligere utgitt islandsk versjon av Dreaming, Fra mér til ykkar.

Dýrð í dauðaþögn ga artisten en flying start på karrieren.

- Jeg husker at jeg banket på døren til et studio med en demo og ga den til Guðmundur Kristinn Jónsson, som deretter ringte meg neste dag og ønsket å prøve å spille inn en sang. Det var begynnelsen på arbeidet med dette albumet, som senere tok oss, meg og bandet, på mange forskjellige reiser rundt om i verden, sier Ásgeir.

Jubileumsutgaven er utgitt på One Little Independent Records, og bare for å nevne det også – i tilfelle du ikke har fått det med deg ennå: i anledning 10-årsjubileet som plateartist ga Ásgeir tidligere i høst også ut en såkalt «Lo-Fi-versjon» på kassett (!) av Time On My Hands.

For å døyve lengselssmerten fram til du får jubileumsvinylen i postkassa: her kan du nyte en nedtonet versjon av tittelsporet der Ásgeir har med seg ingen ringere enn Bríet. Ásgeir medvirker for øvrig også på Bríets nyeste singel Venus.