Five Finger Death Punch. Foto: Alex Hoel

De fire første artistene til neste års éndagsfestival, som igjen går av stabelen på EC Dahls Arena, denne gangen torsdag 6. juni. Early bird billettene-solgte ut i rekordfart og på fredag kl. 10.00 går ordinære og premium-billetter i salg.

Rockegigantene Five Finger Death Punch (US) og legenden Alice Cooper (US) er nå bekreftet! I tillegg er et av Norges største rockeband Stage Dolls og det svenske power metal bandet HAMMERFALL på plakaten!

5FDP har over 11 milliarder streams globalt og har solgt ut arenaer over hele verden. De er for tiden på turné med Metallica på bandets M72 World Tour og vi er glade for at de har valgt Trondheim som sitt eneste stopp i Norge!

Alice Cooper har med sine karakteristiske sceneshow sjokkert og underholdt publikum verden over i en årrekke! Da skrekkrockens far fylte Oslo Spektrum i 2022 fikk showet strålende anmeldelser.

Torstein Flakne og kompani i Stage Dolls leverer en hitparade med «Love Don’t Bother Me», «Hard To Say Goodbye», «Love Cries» + mange flere på festivalen torsdag 6. juni. Sistnevnte låt nådde en imponerende 3.-plass på Billboard Rock Charts på 80-tallet og de spiller for et stappfullt Trondheim Spektrum der de feirer 40 år, i desember!

Det svenske metalbandet HAMMERFALL ble dannet i Gøteborg, Sverige i 1993, men ga først ut sitt enormt suksessrike debutalbum «Glory to the Brave» i 1997. Fra da til i dag har bandet hatt en pionérrolle i populariseringen av Heavy metal og Power metal de siste tiårene!

"Vi vet at det er mange som etter årets fantastiske festival har ventet i spenning på hvem som kommer til Trondheim Rocks 2024. Med Five Finger Death Punch og Alice Cooper bekreftet kommer endelig de mest etterspurte artistene til Trondheim" sier Stein Vanebo.