Foto: Kristoffer Edvardsson

Etter noen rolige år, hvor El Cuero sine medlemmer har gjort seg bemerket i store norske band som Kvelertak, Spidergawd, og The Dogs, deler bandet nå nyheten om at de endelig er tilbake med ny musikk og ny turné.

Nå er det klart at bandet legger ut på en etterlengtet norgesturné i april og mai 2024.

“Nå har vi endelig funnet det smutthullet vi trengte for å kunne slippe plate og spille konserter. Det er ikke bare enkelt med Kvelertak, Spidergawd og The Dogs som faste arbeidsgivere. Men når vi neste år skal ut og spille konserter er det med en rykende fersk plate i sekken. Vi er veldig stolte av det nye albumet vårt, og vi tror at konsertene på denne turneen kommer til å bli de morsomste vi har gjort på veldig lenge. Vi gleder oss derfor stort til å reise rundt og vise fram ny musikk for dere,” forteller trommeslager Håvard Takle Ohr.

El Cuero er i disse dager aktuell med sin nye singel “Dream It Up Again” fra det kommende albumet “... are we done yet?”
Albumet er innspilt og produsert av Per Borten (Spidergawd) i hans Sørgården Studio våren 2021.

Nå foreligger også musikkvideoen til den nye singelen. Videoen er innspilt i Hamburg i Tyskland, og er filmet og regissert av Kristoffer Edvardsson for Heartflash Production.El Cuero er inne i sitt 18. år som band. Bandet har hele 7 albumutgivelser bak seg, og de har gang på gang mottatt stående ovasjoner og fantastiske kritikker for sine album hos landets musikkpresse. El Cuero er også omtalt for sine gnistrende konserter, noe som har gitt gjenhør hos publikum på festivaler og konsertlokaler rundt om i landet. Den utstrakte konsertvirksomheten har skaffet bandet et renommé som et av landets ypperste liveband.

Albumet “... are we done yet?” som slippes 8. mars 2024.

Turnédatoer:
05/04 - Kreti & Pleti, Jessheim
06/04 - Ål Kulturhus - Ål
12/04 - Slakteriet - Hammerfest
13/04 - Studenthuset City Scene - Alta
18/04 - Lundetangen Pub - Skien
19/04 - Ålen Bar - Moss
20/04 - John Dee - Oslo
26/04 - Havet - Trondheim
27/04 - Kulturfabrikken - Kristiansund
04/05 - Bølgen Kulturhus - Larvik