Det kritikerroste americana-bandet Brown Horse kommer til John Dee 26. februar, og nå har du sjansen til å vinne billetter til konserten! Vår anmelder Leif Tore Spikkeland klinket til med 9/10 og skriver:

"Det aller mest imponerende med Brown Horse sitt debutalbum er hvor helstøpt og ferdig formet det høres ut. I den sterke helheten er det likevel et par spor som stikker seg ekstra positivt ut. Allerede nevnte "Stealing horses" og "Sunfisher", i tillegg til smågroovy "Shoot back" og aldeles nydelige "Paul Gilley". Et tidlig høydepunkt i årets plateår.

- Brown Horse gjør sin første Oslo-konsert! Bandet er så sykt bra, at vi har kastet oss rundt, og fått de til å spille på John Dee allerede 26. februar. Her må folk kjenne sin besøkelsestid – dette kan virkelig bli et «hvor var du da Brown Horse spilte på lille John Dee?»-øyeblikk!

Debutalbumet er så fantastisk bra at vi kunne rett og slett ikke la denne muligheten gå fra oss! Dette blir den beste mandagen du kan tenke deg, sier Bo Hustoft, bookingansvarlig på John Dee.

Det britiske bandet Brown Horse er en av de siste signeringene til det anerkjente plateselskapet Loose Music. Sekstetten fra Norwich (!) blander den gitardrevne alternativ-rocken fra 90-tallet med country og folk fra 70-tallet, og tankene går til blant annet Jason Isbell, Uncle Tupelo, Neil Young, The Band, The Felice Brothers, Wilco, Jason Molina og Lucinda Williams.Brown Horse er aktuelle med sitt debutalbum, som har blitt hyllet både i britisk presse og her hjemme:

«Dark horse til årets album.»
– Musikknyheter (9/10)

«Om ørene dine skulle være kalibrert noe à la mine, så vedder jeg en kasse kaniner på at de spisser seg til blinkende antenner når du hører stemmen til Patrick Turner, sangeren i det nye Norwich-bandet Brown Horse.»
– Klassekampen (5.5/6)

Nå har du sjansen til å se Brown Horse live på John Dee i Oslo! Vi gir bort to billetter til konserten til en heldig vinner.

For å delta i konkurransen trenger du bare svare på følgende spørsmål og sende inn skjemaet under:

Hva heter debutalbumet til Brown Horse?