Punkrock-veteranene spiller på Sentrum Scene 16. juli 2024

Det legendariske California-bandet Bad Religion, med Greg Graffin i front, har holdt det gående i over 40 år. Til sommeren legger de ut på ny turné, og 16. juli kommer de til Oslo og Sentrum Scene!

Bad Religion ble dannet i 1980 og holdt seg stort sett i undergrunnen de første årene. Men med konstant turnering og en jevn strøm av albumutgivelser, så bygget de seg sakte, men sikkert opp en stor fanbase.

I 1993, i kjølvannet av grungen og den alternative rocken, smalt det for alvor. Da fikk Bad Religion sitt kommersielle gjennombrudd med albumet "Recipe for Hate", som landet en imponerende 14. plass på Billboard-lista. Albumet inneholdt hitsingler som "American Jesus" og "Infected", og bidro til å etablere Bad Religion som et av de viktigste punkrock-bandene i verden.

Siden den gang har Bad Religion gitt ut 17 studioalbum, og turnert verden rundt utallige ganger. De er kjent for sine energiske live-opptredener, og for sine intelligente og samfunnskritiske tekster.

Dette er en unik mulighet til å se et av punkrockens mest ikoniske band live!Billetter til konserten legges ut for salg fredag 24. februar kl. 10.00.