Foto: Truls Skram Lerø

Etter singlene Ophelia, Girly Things og Upside Down, som alle mottok anerkjennelse fra NRK Urørt, tar NAADE nå steget videre med sitt kommende EP-prosjekt.

Den kommende debut-EPen, som tar for seg ulike stadier i manipulasjonsprosessen, bestående av fire låter der hver av dem er formulert som et spørsmål. Dette grepet setter lytteren i en tilstand av uvisshet, der skillet mellom fakta og fiksjon oppheves, og man ender opp som et krumbøyd spørsmålstegn.Sporet Wait, What? som er ute i dag, utforsker temaet om manipulering i nære relasjoner. NAADE sier at "Wait, What? handler om å være sterk, for så å bli svak. Om å stå på ditt til du plutselig ikke gjør det lenger. Du sier unnskyld, men angrer like etterpå….Det var egentlig ikke din skyld denne gangen, heller."

NAADE er forelsket i ord og elsker å eksperimentere med alternativ popmusikk og å ta lytterne med på en reise gjennom dramatiske og eventyrlige landskap, pakket inn i snedige formuleringer og lekker vokal.

Med tidligere singler som har blitt anbefalt av NRK Urørt og omtalt som en artist å følge med på av flere kilder, inkludert BT etter en kritikerrost opptreden på Vill Vill Vest, er det klart at NAADE nå setter kursen mot nye høyder i sin musikalske karriere.