Foto: Anna Kova

Maylen Rusti, den norske pop-prinsessen med en karriere som strekker seg over flere år, er tilbake med et friskt pust i form av hennes nye singel Plass til én som kom ut i dag. Låta er en hyllest til selvstendighet og verdien av alenetid.

Maylen Rusti, kjent for sine tidligere listeplasseringer og spillejobber, beskriver den kommende singelen som en refleksjon av hennes personlige reise med å finne balansen mellom egentid og sosial interaksjon.

I "Plass til én" utforsker jeg temaet selvstendighet og gleden ved å tilbringe tid alene. Selv om jeg elsker å være sammen med andre, har jeg innsett hvor viktig det er å ha det bra med meg selv først, deler Rusti.

Singelen er skrevet og innspilt i samarbeid med produsent og musiker Henrik Hilmersen i et studio på Fornebu. For Maylen har dette vært en prosess med å omfavne kreativiteten og selvutfoldelsen som kommer med å ha tid for seg selv.

Etter to år hvor stemmen min var satt ut av spill, har studio blitt et fristed hvor jeg kan være kreativ og bare være meg selv", sier Rusti. Det har vært en utfordrende, men også givende reise å finne tilbake til min musikalske stemme og samtidig feire den tiden jeg har for meg selv.

Maylen Rusti, som for tiden forbereder seg på å slippe sitt kommende album Drømmeland i april, ser frem til å introdusere lytterne for en blanding av fengende og drømmende låter med et nostalgisk preg fra 90- og 2000-tallet.

Albumet er en hyllest til mitt barnlige mot og en refleksjon av de ulike sidene av min personlighet, forklarer Rusti. Jeg ønsker å formidle en følelse av lekenhet og glede gjennom musikken, samtidig som jeg tar opp noen av de større spørsmålene i livet.

Med Plass til én som en forsmak på hva som kommer, er det tydelig at Maylen Rusti er tilbake for fullt og klar til å dele sin musikalske reise med verden.