Foto: Kenneth Baluba Sporsheim

Etter snart 32 års pause har omsider Go-Go Gorilla vært i platestudio igjen – første resultat fra dette besøket er “Nunchaku collection” som er tilgjengelig på alle strømmetjenester fra 7.juni! Utgitt på eget plateselskap «Superfuzz». Du får en eksklusiv lytt her på Musikknyheter.no allerede i dag!

Om låten sier vokalist og tekstforfatter Alex Rosén:

«Det dreier seg om presisjon, fullstendig kroppskontroll og en dynamisk opplevelse av virkeligheten – men også om stil – kultur, - urbefolkning, Hong Kong og Bruce lee filmer fra 70 tallet – bordtennis – og ikke minst kosthold - en dualisme med to bevegere som konsentrerer kraften når man skulle slå korn og denne tranformasjonen til våpen og til den perfekte bekjempelse av kriminalitet – Apehjernen forsøker hele tiden å overstyre tankesettet til å gjøre dumme ting – Nunchaku – Er et perfeksjonsinstrument som må ha gode hensikter!!»“Nunchaku collection” er produsert av Johnny Skalleberg og innspilt i Amper Tone studio

Go-Go Gorilla spiller på Tons of Rock fredag 28.juni.
Bandet lover Ekebergsletta en høylytt reise gjennom klassiske hits som «Go Go Gorilla», «It´s Elvis», «Mother Porno» og «Superfuzz»

Go -Go Gorilla består av:
B. på trommer, Tony på bass, Benny & Kenny på gitarer og Alex på vokal