Foto: Hogne Bø Pettersen, Musikknyheter.no

AURORA topper plakaten hos både Bergenfest og Piknik Parken neste sommeer.

De siste årene har Bergenfest avsluttet festivalen med en bergensbasert artist som hovedattraksjon (tidligere har Hjerteslag, Röyksopp, Lars Vaular og Gabrielle avsluttet festivalen). På Bergenfest 2025 er det AURORA som vil innta scenen som siste headliner lørdag 14. juni! Hovedpersonen selv gleder seg også stort til konserten:
«Jeg elsker Bergenfest. Jeg går der selv og kjenner på at det er min by og min festival Å få avslutte neste år er min våte drøm», forteller AURORA.

Etter å ha sluppet låtene «Your Blood», «The Conflict of The Mind», «Some Type of Skin», og «To Be Alright», er AURORA endelig tilbake med sitt femte studioalbum «What Happened To The Heart?». Albumet har mottatt strålende kritikker og NME, et av verdens største musikknettsteder, skriver: «The Norwegian art-pop sensation ups the ante on this epic career-high, throwing up shapes along with reasons to live and to love».

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av AURORAs nye album What Happened to the Heart

AURORA står foran et svært spennende nytt kapittel i karrieren sin, og vi kan nesten ikke vente til å oppleve disse låtene live, spesielt som den store avslutningen på neste års festivalprogram!

Årets Piknik i Parken satte besøksrekord og ble tidenes festival i Sofienbergparken. Det er allerede nå klart neste år vil bli enda bedre, med Aurora og ULD bekreftet som de første artistene. I tillegg blir festivalområdet utvidet videre.

PiP går av stabelen 12-14. juni i 2025.

- Jeg er utrolig stolt over at Aurora velger dette som sin eneste Oslo-konsert i 2025. Hun er en unik artist, som passer perfekt på Piknik i Parken og foran det unike publikumet vi samler hos oss, sier festivalsjef Peer Osmundsvaag.

Aurora slapp nettopp albumet «What happened to the heart» og spiller i år på en rekke av de aller beste festivalene i Europa, som Roskilde og Glastonbury. Hun har også sin egen turné i Storbritannia og Europa, som inkluderer Royal Albert Hall i London.

Neste år headliner hun altså fredag 13. juni under Piknik i Parken. Et begrenset antall early bird-billetter legges ut for salg allerede nå. Samtidig bekreftes også trioen ULD til festivalen.- ULD imponerte både publikum og oss stort, da de spilte under “Ideell Piknik” i år. Det er et sideprosjekt som samler inn midler til arbeidstreningsarenaen Spireverket. Neste år skal mange flere få oppleve dem, sier Osmundsvaag.

I tillegg er det nå klart at Piknik i Parken får enda bedre og mer spesielle rammer til neste år, når også Sofienberg kirke blir del av festivalområdet.

- Dette gir oss enda mer rom for å skape stemning og magi. Vi får en helt ny og fantastisk scene, med plass til enda flere artister, sier Osmundsvaag.