Susanna Hoffs (53) har tidligere utgitt soloalbum i 1991 og 1996, uten særlig suksess. Hennes to coverplater med Matthew Sweet (2006 og 2009) fikk i det minste god kritikk.

Året etter at hennes band The Bangles endelig ga ut et nytt album, kommer Hoffs med Someday, som hun i stor grad har skrevet sammen med den unge gitaristen Andrew Brassell. Mike Campbell fra Tom Petty & The Heartbreakers er medkomponist på Raining.

Mitchell Froom har produsert dette lekre popalbumet der det er mye strykere og blåsere, og melodiene er innsmigrende, fengende og elegante. Blant høydepunktene er åpningssangen November Sun, Picture Me (med både treblås og messingblås), tittelsangen (som har mektige strykere) og This Is The Place, som slekter på 80-tallets indiepop. Produsent Froom spilte selv slik musikk i Let's Active.

Soundet på de fleste av de 10 låtene (som er unnagjort på en drøy halvtime) er 60-tallspreget og av typen som blir kalt "sunshine pop". Oppløftende, enkel, flott sunget og sjarmerende popmusikk.

Someday er riktignok ikke noe stort eller særlig originalt album, men det er nydelig å høre på om sommeren. Og Bangles-fansen vil digge det!