Med fire sjutommere og en haug konserter bak seg har The Good The Bad & The Zugly gjort seg godt bemerket de siste par åra. Særlig blant punksa nødvendigvis, men også mere sedate rockere har fått sansen for den kompromissløse knyttneven av et band. Og selv om de spiller punk i god gammal ånd er det ikke hovedfokus på nedrakking av det bestående akkopagnert av tre sure grep, nei her er det folk som faktisk innehar både humor og tekniske ferdigheter. Lang fartstid på majoriteten av bandet gjør sitt til at ”Anti World Music” både vekker nostalgi og faen på en gang.

Produksjonen, mixet av Tommy Akerholdt, er en god medspiller på skiva. Tøft og distinkt lydbilde uten at det blir for polert, akkurat slik det bør låte av GBZ. Bandet er tight og vokalen så langt fra pedagoglært du kan komme. Heldigvis. Snerrende og skrikende driver den de markante riffa i mål. GBZ finner ikke opp noe nytt. De videreformidler en sjanger som forhåpentligvis enda ikke har nådd sitt høydepunkt. Og de gjør det godt.

12 låter tikker oppskriftsmessig inn på 27 minutter. Mye bra hooks å hente generelt gjennom skiva, men det savnes et par enda drøyere klisterlåter. Låter som fester seg umiddelbart, låter det bare MÅ synges med på. GBZ leverer uansett en heftig debutskive med ”Anti World Music”. Kort, konsist og dønn ærlig. Regner ikke med at livespillinga avtar etter dette.

Skiva slippes 1 feb.

GBZ på Facebook