Stavangerbandet Helldorado består av låtskriveren Dag S. Vagle (vokal, gitar, keyboards), Hans A. Wassvik (bass) og Morten Jackman (trommer, sag). Bones In The Closet er deres femte album siden debuten i 2002, og skuffer ikke fansen. Men trioen går heller ikke nye veier her.

Den glimrende, medrivende åpningslåta Gallow's Bird har spaghettiwestern-stemninger, mariachi-trompet, surfrockgitar og en vokal som minner om Trond Andreassen fra Richochets og Navigators. Helldorado roer seg ned på den dystre balladen Misery And Woe, som har twangy gitar og desperat vokal. Dead World er fengende garasjerock spilt i et forrykende temp, komplett med orgel.

Balladen Times Of Trial skiller seg ut ved å ha kassegitar. Tittelsangen Bones In The Closet er et høydepunkt med sin truende stemning, ulende vindeffekter (sånn høres det iallfall ut som), orgel og spilling på sag.

Ellers liker jeg godt '69 Camaro, som er ei vill, om enn tradisjonell låt,Johnny's Song, som går i begravelsestakt og har Midnight Choir-stemninger, og den avsluttende instrumentalen Sixty Seconds To What? (som er skrevet av Ennio Morricone og er eneste coverlåt).

Alt i alt innfrir Helldorado på Bones In The Closet, som burde appellere til fans av My Midnight Creeps Ricochets, psychobilly, ørkenrock og spesielt Los Plantronics. Albumet utgis også på vinyl.