Jentebandet Cocktail Slippers fra Oslo spilte garasjerock på sine tre første album, men slo ikke helt gjennom - trass i at deres strålende tredjealbum Saint Valentine's Day Massacre (2009) ble produsert av Little Steven og utgitt på hans Wicked Cool Records.

Wicked Cool skal også utgi People Talk over hele verden, og Steven har skrevet en av låtene, Soul Salvation of Love, som er et høydepunkt og har topp koring. Kim Bergseth har produsert, og bandmedlemmene har skrevet ni av de ti låtene. Unntaket er I'll Come Running, som Lulu & The Luvvers utga i 1964. Cocktail Slippers gjør en fin versjon av denne uimotståelig fengende sangen, og er i det hele tatt både visuelt og musikalsk sett påvirket av 60-tallet.

Albumet åpner med pur pop på Show'em Good og fraviker formelen lite i løpet av første halvdel. Den tøffe Shame On Me ble framført av bandet i tv-serien Lillyhammer. Castle In The Sand er en sjelden ballade, men ikke mer enn helt ok.

Best er Cocktail Slippers på Sleepless, som fortjener å bli en stor radiohit, og garasjerockeren You Give Me, som har huggende gitarriff og pumpende orgel. Og jeg skjønner fortsatt ikke at Keeps On Dancing ikke vant norsk Melodi Grand Prix i 2012. Den er med som bonusspor på People Talk, som totalt sett er et godt album. Bare synd at spilletida er så kort som 32 minutter.