Logikal ble startet i Bergen i 1998, men er nå basert i Oslo. Knut Aafløy har hele tida vært bandets leder, bassist og vokalist, og på dette comebackalbumet har han med seg to som spilte med Stein Torleif Bjella i Tolv Volt: Bjarte Jørgensen (trommer) og Ørnulv Brun Snortheim (gitar). Forrige Logikal-plate kom faktisk så langt tilbake som 2002.

Stereovision byr på åtte sanger som kan karakteriseres som melodiøs powerpop og poprock. Åpningslåta You're Free er rifftung og høres ut som når et 90-tallsband spiller 60-tallsinfluert musikk, à la The Wondermints. A New Vibe er fengende, florlett og lystig popmusikk som det er lett å like.

Run Away, I'll Stay skiller seg ut ved å være en mollstemt og følsomt sunget ballade, med flott koring, gitarsolo og mye keyboards. Albumets to beste låter finner vi først på side 2: Wish Me Luck er tøff powerpop med et sterkt refreng, mye orgel og et tett, massivt lydbilde. Og singlen Brand New Start er elegant pop i Beatles-land med Rune Berg på gitar. Berg er kjent fra The Margarets og Number Seven Deli, og denne fengende låta minner litt om begge de bandene.

Tross noen anonyme sanger, er Stereovision alt i alt et godt album og poprock-håndverk. Det er bare utgitt på vinyl (med lekkert utbrettcover) og anbefales spesielt folk med sans for Matthew Sweet, Teenage Fanclub, Kinks og Beatles. Helt til slutt får vi den vakre og dessverre noe stillestående balladen Declare Your Love, der Thom Hell bidrar med harmonivokal.