Britene i The Magic Numbers er ute med oppfølgeren til den selvtitulerende suksessdebuten. The Magic Numbers har av mange blitt sammenlignet mye med Mamas & Papas, men det må helst være på grunn av at begge gruppene består av to jenter og to gutter, og ikke det musikalske aspektet. The Magic Numbers har også blitt sammenlignet med Belle & Sebastian. Debutplaten ble veldig godt mottatt da den kom sommeren 2005, og den ble også nominert til Mercuryprisen. Personlig så var jeg ikke så veldig begeistret for debutplaten, jeg syntes den ble litt kjedelig. Jeg ble derfor positivt overrasket når jeg hørte ”Those The Brokes”.

”Those The Brokes” er et veldig fint album med vakre og harmoniske melodier der den beveger seg i landskapet mellom rock og pop, ispedd litt 70-talls soul. Albumet starter sterkt med mange bra låter etter hverandre før det blir litt småkjedelig, men heldigvis tar den seg opp igjen mot slutten. Låter som ”This Is A Song”, ”Take A Chance”, ”Carl’s Song” og ”Undecided” er poprock på nærmest sitt beste. Og når The Magic Numbers avslutter albumet med “Goodnight” er man fornøyd. Da har man glemt at der var noen svake låter.

The Magic Numbers har gitt ut et andrealbum som absolutt holder mål. Albumet er faktisk et veldig godt alternativ til å ha som bakgrunnsmusikk mens man leser til eksamener, noe jeg har testet ut siden jeg er midt oppe i en hektisk eksamenslesingsperiode.

7/10