Fra Lippo Lippi slo gjennom i 1986 og ble etter hvert kjent utenfor landets grenser. Rune Kristoffersen (keyboards) er den eneste som har spilt i alle besetningene siden 1979. Han driver plateselskapet Rune Grammofon, hvis retro-label Rune Arkiv har nyutgitt alle Fra Lippo Lippis album.

Rarum 80-95 er et omsamlingsheat av ei samleplate, siden den består av 14 låter som ikke kom på Fra Lippo Lippi-album. Tittelen henspiller nok på det engelske ordet "rare", siden vinylplatene med disse låtene er sjeldne. De presenteres kronologisk, med start i 1980 og 7"-ep-en Fra Lippo Lippi. De tre første låtene er fengende synthpop, mens den siste er eksperimentell. Bandet var da en instrumental-trio med Kristoffersen, Morten Sjøberg og Bjørn Sorknes.

Så følger ei låt fra et album med diverse artister, samt tolvtommeren The Treasure (1983; uten Sorknes). Disse låtene er hørbart inspirert av Joy Division. Så fikk bandet en keyboardist i Øyvind Kvalnes og en vokalist i Per Øystein Sørensen, og ga ut tolvtommeren Say Something (1984).

Fra 1986 var de en duo med Kristoffersen og Sørensen og spilte mer kommersiell musikk. Fra tre tolvtommere anno 1986-90 får vi høre til sammen fire låter, inkludert sommerperlen Come Summer i en "extended remix" og to instrumentaler med saksofon som hovedinstrument.

Til slutt kommer Everybody Everywhere i Monolight space mix. Monolight var soloprosjektet Rune Kristoffersen hadde tidlig på 90-tallet, og denne remiksen lagde han til ei samleplate med Fra Lippo Lippi anno 1995.

Rarum 80-95 er utstyrt med et lekkert Kim Hiorthøy-cover, som nok har vært inspirert av Peter Saville her (se New Order og OMD). Det eneste jeg savner på denne utgivelsen er liner notes og info om hvem som spilte hvilke instrumenter.