Oslo og Norge har fått sitt eget Belle & Sebastian. Eller kanskje ikke. My Little Pony har delvis litt av det samme uttrykket i låtene sine som det de skotske indiepopheltene har, men egentlig er de mye nærmere musikken til new-yorkerne The Essex Green og svenske Raymond & Maria, samt at man kan legge til litt Beatles, Brian Wilson og Paul Simon. Uansett så er de i hvert fall ett av få norske indiepop-band akkurat nå, og de har allerede rukket å få prisen ”årets europeiske nykommer” på den spanske indiefestivalen Festival de Pop Art som blir arrangert i Caceres.

Think Too Much er bandets debutalbum, og på den finner man ti fine låter om kjærlighet og de små tingene i livet. Eksempelvis tar det bare noen få minutter å gå fra en sang om å bli dumpet på en solskinnsdag (The Sunshine Goodtime Song), via en sang om at du-er-død-og-jeg-kan-ikke-gjøre-noe (I Don’t Know pt. 1) til savnet av TV-stjernen MacGyver (MacGyver Blues). Merkelig ja, men det funker helt greit.

Albumets høydepunkter finner man i åpningslåten Skipping Down The Street, som egentlig er en typisk indiepop-låt, der man kan velge om man vil danse eller synge med, den skjøre Comic Relief og upbeat-låten I Dont Know pt. 2. Disse låtene representerer også variasjonen man finner på Think Too Much.

Alt i alt er det en fin og stilren debututgivelse, men den er kanskje litt for stilren til tider. Av den grunn blir man av og til litt fort lei og det hadde dermed ikke skadet om de hadde rufset til lydbildet litt mer innimellom.

6/10


Hør My Little Pony på myspace