Dette må være den største skuffelsen på denne siden av nyttår. Jeg er den første til å ta bølgen og applaudere uhemmet når noen utfordrer etablerte sannheter og går mot strømmen. Det står respekt av å bryte ut av gamle mønstre og "put it out there" som noen ville sagt. Soundgarden er for meg et IKON, og Cornell sin stemme det samme. Han er en tøff fyr!

Dvs han VAR en tøff fyr. Nå er han en fyr som har latt noen ta tak i noe som i utgangspunktet, KANSKJE, var bra materiale og herpet det. Når det er sagt, dersom man tar seg bryet i å høre på tekstene (for guds skyld ikke ta deg bryet) vil man høre at de sansynligvis er rettet mot det segmentet alle salgs-kåte entreprenører i ALLE bransjer retter seg i mot. Fjortisene. Timbaland står for produksjonen. Det glatte, safe, og kjipe silkepleddet av en produksjon som kvæler alt det kommer i kontakt med. Det er ikke rock, det er ikke R`n b, det er dødssynd. Jeg har lagt godsiden til for å gi Hr. Cornell litt cred her, men det hjelper ikke. Dette er kjipskap fra nederste hylle. Chris driter sansynligvis fantastisk mye i hva en kar fra Oslo måtte mene om dette makkverket, men jeg kan ikke noe for det. Han får en 1er bare i kraft av å være den han er, thats it.


Men nå har vi jo myspace som lar oss gjøre opp våre egne meninger, før vi bruker energi på å kjøpe eller piratkopiere musikk. Hør selv, og god påske!

1/10

Chris på myspace