Å heite! Hvor i all verden kom Bazooka Boppers fra? Totalt overraskende som et stjerneskudd fra fortiden, med en hale av glitter og glamour, disker de opp med en regelrett ekstravagansa av rock ’n roll, boogie og soul. Her svinges alt som svinges kan.

Jeg utfordrer selv deg som har en rockefot det bare av og til rykker litt i til å ikke danse hemningsløst til ”Believe Me” eller ”Shake it”, eller deg som har et hjerte som banker for soul til ikke å sperre opp øynene under ”Still Waiting” og ”Save Some Kisses”. Er dette et norsk band altså? ”Gazoboogaloo” høres mer ut som rendyrka gammel sørstatsblues enn noe nytt og friskt osloband, men det jo nettopp denne ektefølte lyden av tapte tiår som gjør det hele så kult.

Bazooka Boppers har eksistert en god stund, men har nylig gjennomgått en oppussing uten like og fått på plass vokalist Nicolai Reierstad foran fem instrumentsterke jenter, med et resultat som allerede lyder smålegendarisk.

Live er Bazooka Boppers en opplevelse for seg, noe som kanskje ikke helt er mulig å fange på plate. Men kommer du deg ikke på konsert så gjør i alle fall det nest beste, kjøp albumet Abracadabra for så å følge oppfordringen fra ”Don’t Stop”: ”shake off your troubles and kick off your shoes.”

Keep on dancing!

7/10

Bazooka Boppers på Myspace