The Lemonheads med Evan Dando i spissen har eksistert siden midten av 80-tallet. Det har riktig nok vært vrient å holde oversikten over bandmedlemmer som Dando, som det eneste konstante medlemmet, har inkludert, men likevel har utgivelsene hold god stand hele veien. Det skulle i hvert fall gi et signal om at Dando er en glimrende musiker og en nødvendighet for The Lemonheads´ eksistens.

Denne gangen har bandet (Dando, Ruhtenburg & Ashley) samlet en rekke forskjellige låter, som er skrevet, spilt og utgitt tidligere av andre musikere, og gjort dem til sine egne. Fra start til mål får du flere godbiter i all mulig slags innpakning, alt i fra nedstrippet akustisk, via robotdans til garasjerock. God hjelp fra navn som er bedre kjent for noe annet enn sangstemmen, har herrene også fått. Kate Moss synger for eksempel groovy på Arling & Cameron’s Dirty Robot og Liv Tyler vakkert på Cohens Hey, That´s No Way To Say Goodbye.

Varshons inneholder versjoner som har potensial til å falle i smak over et bredt spekter av lyttere. I tillegg til de nevnte låtene ovenfor, begynner plata for eksempel med en strålende versjon av Gram Parsons I Just Can´t Take It Anymore. Her finner man også lekre småstein som GG Allins Layin´ Up With Linda og The Green Fuz. Innimellom her klassikeren Waiting Around To Die av geniale og avdøde Townes Van Zandt. Plata runder av med en nydelig fremførelse av 4 None Blondes-dama, Linda Perry, sin Beautiful, gjort til giganthit av Christina Aguilera, her fremført av Dando og gitarist John Perry fra The Only Ones, som for øvrig figurerer på flere låter på denne varierende og gode utgivelsen fra et band som heldigvis fortsetter å eksisterer til tross for manglende kontinuitet i besetningen.

7/10

The Lemonheads på MySpace