Det har alltid vært fint og behagelig å høre på Minor Majority, men nå når bandet er ute med sin femte plate, det første siden Reasons To Hang Around kom ut i 2006, så bikker det ofte over fra fint til kjedelig. Det er rett og slett begrensninger på hvor mange ganger man gidder å høre på tapt/uheldig kjærlighet, og på Either Way I Think You Know blir det til slutt for mye.

Men samtidig klarer likevel Minor Majority og spesielt Pål Angelskårs vakre og behagelige vokal innimellom å trollbinde lytteren. For selv om det i lengden blir kjedelig å høre på, så har også platen sine fine stunder. Ikke minst den herlige avslutningslåten Dorian Leaving The Table In Rage hvor bandet viser at de også klarer å trøkke til å skape litt mørk rockemagi, men også på åpningssporet In A Way I Think You Know, der Karen Jo Fields bidrar med vakker bakgrunnsvokal, og på den halvveis latinsk-inspirerte After Tonight.

Likevel blir det ikke nok i lengden, selv om Minor Majority på låter som Dance og tittellåten Either Way I Think You Know prøver å gå nye veier. Det ender likevel bare opp med å være halvveis vellykket, og man kommer dermed ikke unna med å tenke at Minor Majority har gjort det bedre før. Noe de da også har.

5/10


Minor Majority på myspace

Offisiell side