Det er enkelt å dømme Two Door Cinema for å bare være just-another-indie-band ut i fra at de er tre alminnelige middelklassegutter med halvlangt hår, rutete skjorter og trange bukser som spiller gitarbasert popmusikk med discotrommer og enkle tekstlinjer. Men hvis man setter på debutplaten deres Tourist History, så vil man allerede 38 sekunder ut i åpningssporet Cigarettes In The Theatre innse at Two Door Cinema Club lager fantastisk popmusikk. Faktisk er Tourist History en så gjennomført og god plate at alle låtene kunne blitt gitt ut som singler og solgt til gull hver og en om Norge hadde satt like stor pris på kommersiell indierock som de gjør i Storbritannia.

Og når vokalist Alex Trimble drar i gang den forførende og deilige frasen "She spoke words that would melt in your hands" på første singel ut, Undercover Martyn, forstår man at det ikke er rart det franske kredible elektroselskapet Kitsuné har lagt sin elsk på dette bandet.

Musikken er hverken original eller nyskapende på noen som helst måte, og gjort tusen ganger før av band som for eksempel Bloc Party og Foals, men Two Door Cinema Club prøver da heller ikke å være noe mer. Det her er pur indierock, slik indierock bør være, gjort med en enorm energi og ungdommelig entusiasme. Ti spor som er umiddelbart fengende, og som byr opp til dans så vel som intensiv allsang.

Something Good Can Work og I Can Talk er andre høydepunkter på denne 32 minutter lange parademarsjen av låter som garantert vil få deg i godt humør og lyst til å vrikke litt ekstra på rockefoten.

Hypen er innfridd, BBC hadde rett, jeg er overbevist, de spiller på Blå i Oslo 14. april.Two Door Cinema Club på Myspace