For alle som har hatt et ørlite snev av rockeinteresse de siste 20 åra burde Slash være et velkjent navn. Etter Guns n' roses har han gitt ut to skiver med bandet "Slash's Snakepit", to med Velvet Revolver og gjort utallige gjesteopptredener, blant annet med Michael Jackson. Den en gang så mystiske råkule gitaristen, (som ingen noen gang hadde sett øya på....) har virkelig tatt steget opp i a-kjendisverdenen. Nå er han ute med soloplata "Slash" og med på laget har han andre kjentfolk som Ozzy, Lemmy, Dave Grohl osv osv osv. Kanskje like greit å ikke knytte for sterke bånd til èn vokalist med tanke på hvordan det pleier å gå...

Slash spiller naturlig nok gitar på alle låtene, og med unntak av Dave Grohl så synger alle gjestene på sine låter. Resten av bandet er (trolig) et studioband og låtene er laget av sine respektive gjester og Slash. Litt snodig egentlig for her det mye døve låter ass! Oppbrukte balladeidèer, intetsigende riff, sutrende vokalister, ja jeg kunne bare fortsatt. Det virker som om alle har vært så opptatt av å ha det hyggelig i studio at man rett og slett glemte å skrive låter. Resultatet blei et halvhjerta forsøk på å spa opp no streite rockelåterlåter som passer både for mor og far. Et par unntak er det heldigvis, men det er langt i mellom godsakene.

Fergie gjør en helt ok låt. Og hun høres faktisk tidvis ut som Axl Rose....Det samme gjelder Lemmy. Neida. Han høres definitivt ikke ut som Axl, men han gjør en helt ok låt. Skivas høydare er instrumentalen med Dave Grohl og Duff McKagan; "Watch This". En stilig låt som i det minste går noen vei. Ellers er det mye suppe. Selv Iggy Pop-låta er bare noe juvenilt sprøyt akkompagnert av en meningsløs melodi. Ian Astbury varter opp med noe som kunne vært en kjedelig Cult-låt fra 86 og hva Chris Cornell angår....don't get me started. Digger du gitarronking så finner du sikkert spennende ting, for oss andre er det bedre å sette på noe gammal G N' R.
Slash.com